Hotel Restaurant Tarrés

Hotel Restaurant Tarrés

Hotel Restaurant Tarrés

Hotel Restaurant Tarrés

Hotel Restaurant Tarrés

Hotel Restaurant Tarrés

BenvingutsBenvinguts a l’Hotel Tarrés! El nostre establiment ofereix una àmplia gamma de serveis, incloent un restaurant i bar exclusius per als nostres clients, així com un ascensor per a major comoditat. Disposem d'un total de 12 habitacions, totes equipades amb bany complet (amb assecador de cabells), televisió via satèl·lit, climatització i connexió Wi-Fi, perquè puguis gaudir d'una estada còmoda i connectada.


A més a més, disposem d'un aparcament privat cobert (sota petició) per a cotxes, motos i bicicletes. Addicionalment, a prop de l'hotel hi ha aparcament públic gratuït disponible.


Esperem que gaudeixis de la teva estada amb nosaltres!
Sobre l'HotelL'Hotel Tarrés va ser fundat l'any 1975 per Rosa Colomer i Joan Tarrés. En l'actualitat, és administrat pels seus descendents.


Aquí trobaràs serveis de Restaurant i Bar, així com 12 habitacions amb diferents comoditats i preus. Disposem d'ascensor, televisió per satèl·lit, calefacció, connexió Wi-Fi i altres serveis addicionals (veure més informació).


Anglès es troba a la comarca de La Selva, a tan sols 17 km de Girona, a tocar de les precioses platges de la Costa Brava i a només 15 minuts de l'Aeroport de Girona. Gaudeix de la comoditat i accessibilitat del nostre hotel mentre explores les meravelles d'aquesta encantadora regió.